Cuina Contemporània

Dimarts 29 de gener, 5,12 i 19 de febrer
de 20.30 a 22.30 h
Preu: 70€

Aquest monogràfic de cuina, no és un curs de cuina de supervivènica. La intenció d’aquestes  quatre sessions PRÀCTIQUES de cuina és la de dotar els alumnes de coneixements bàsics que els ajudin a crear els seus plats. Convertir uns productes concrets, que podem trobar en qualsevol mercat, en plats diferents… Presentar estèticament un plat amb l’objectiu de provocar emocions als comensals. En aquesta edició ens centrarem en la cuina tradicional d’arreu i aplicacions creatives a la cuina tradicional.

Nomes cal que porteu davantal i ganes de passar-ho be. Els apunts i receptari els rebreu a casa per mail.

Si us agrada cuinar i teniu el paladar exigent, no us perdeu aquest monogràfic. De segur que no us decepcionarà. Cada sessió acaba amb la degustació dels plats fets pels alumnes.

Aquest monogràfic és l’únic que no impartim al mateix centre, ja que creiem que és molt més interessant treballar directament a la cuina de La Rectoria d’Orís Restaurant. 

Cuiner i professor: Pere Lillo

Comparteix a: