l’escola

Objectius


La curiositat i les inquietuds són unes grans aliades del desenvolupament personal i col·lectiu. Participar d’activitats creatives ens enriqueix com a persones, a l’hora ens estimula, ens dóna eines per articular maneres de pensar o de dir el que sentim. A l’Escola treballem per fer entendre que allò tan llunyà i estrany que pot semblar l’art és només i també una manera de parlar entre nosaltres, un codi d’expressions, un llenguatge, una pista, un punt de partida, una idea amb múltiples interpretacions.

Aquest centre proposa una oferta molt diversa d’activitats, projectes, cursos i monogràfics pensats per a infants, joves i adults. Tota la nostra oferta té com a objectiu fomentar l’expressió individual i col·lectiva, la creativitat, descobrir maneres d’expressar-se, conèixer tècniques artístiques i les seves possibilitats, afavorir la imaginació mitjançant un ventall de propostes que s’adaptin a tots des de diferents nivells.

L’Escola d’Arts Plàstiques és des de 1996, un servei municipal de l’Ajuntament de Torelló. L’Escola es va crear amb el propòsit de fomentar l’educació artística, crear i consolidar la sensibilització i la pràctica de les arts visuals i plàstiques.

Equip EAPT


Direcció i coordinació: Elisenda Soler
Secretaria: Yolanda
Departament d’activitats i projectes: Marina Mascarella
Departament de cursos i monogràfics: Mireia Garriga
Departament infantil: Alicia Casadesús
Associació Artística i Cultural GEA

Professorat


Marina Mascarella (pintura i dibuix)
Miquel Danés (ceràmica)
Montse Comas (restauració de mobles)
Alicia Casadesús (taller infantil i taller jove)
Paquita Aranda (costura)
Jordi Casas (edició de video digital)
Geni Ordeig (fotografia)
Pere Lillo (cuina creativa)
Mireia Garriga (Costura creativa)