FES’T-HO TU MATEIX ! TALLER DIY

Dijous de 19.00 a 22.00 h
Preu: 45€ mensuals
Adults

Taller de solucions i idees creatives pràctiques. Diverteix-te i alhora aprèn creant els teus propis objectes originals de manera personalitzada! Fabriquem nosaltres mateixos/es coneixent diversos materials i maners d’aplicar-los. Visca la filosofia DO IT YOURSELF!

La personalització, el fet que un objecte sigui únic i ho hagis fabricat per tu mateixa és la base de la filosofia DIY. Les persones de ment inquieta, com nosaltres, es diverteixen alhora que aprenen creant els seus propis objectes. Ja sigui per decorar, regalar, jugar, vestir, qualsevol tasca realitzada per una mateixa sempre tindrà més valor per als altres i per a nosaltres mateixes.

Tot això ens porta a posar èmasi en el fet de que els materials que s’utilitzin per “crear” nous objectes DIY siguin reutilitzats, reciclats,barats… fàcils d’aconseguir….

Farem activitats dirigides per què tingueu un ventall de coneixement de diferents materials que implica utilitzar eines diferents per ser més “manetes”.

Durant el curs, proposem treballs, però també sou els/les alumnes qui proposen objectes per fer! farem treballs de il.luminació, emmagatzematge, informació, decoració, joguines, papereria, bijuteria, per nosaltres o per regalar!

 

 

 

Comparteix a: